באליאס, אטליז ומעדני בשר אנחנו מאוד משתדלים לגוון. לא רק בשר נקי. אלא גם לחשוב מחוץ לקופסה… אז מי אמר שאצל הקצב קונים רק בשר נא? הוספנו גם בשר מבושל, פעם בשבוע, אבל לא כמו ש"עושים בבית", אז עשינו בשר במעשנה.
תערובות תיבול
תערובות תיבול בהרכבים סודיים העוברים מדור לדור במשפחתו של אליאס ומתאימים לבשרים שונים בשיטות בישול שונות. בנוסף יש גם רטבים מוכנים, תבלינים בסיסיים לבשר וכמה תערובות מוכרות.
תערובות בשר
שילובים נכונים בין סוגי בשר שונים והיחסים בין הכמויות שלהם בתערובת עושים את כל ההבדל בין קציצה לבישול, קבב לעל-האש והמבורגר. אצל אליאס תוכלו לרכוש תערובות בשרים לפי שיטת הבישול שאתם רוצים. התערובות נעשות במקום ולעיניי הלקוח.